Impression is gesloten op 25 en 26 mei - In noodgevallen belt u met 06 15010530

Direct contact? Bel 0228 318025

Impression - creatieve communicatie

Enkhuizen Boeit 2015

03
Feb

Enkhuizen Boeit 2015

Het nieuwe EnkhuizenBoeit magazine is binnen! Het magazine wat toeristen in Enkhuizen informeert naar restaurants, hotels, havens en toeristische trekpleisters is in een nieuw grafisch jasje gestoken. Voor de 2015 editie zijn er nieuwe foto’s gemaakt, nieuwe verhalen geschreven en is het magazine weer volledig actueel gemaakt.

Het magazine EnkhuizenBoeit wordt in de omgeving van Enkhuizen huis aan huis verspreid en is te verkrijgen bij het VVV. Dit informatieve blad geeft inzicht in alle bezienswaardigheden van Enkhuizen en omgeving. Zo is er een restaurantgids opgenomen waarbij alle restaurants van Enkhuizen uitgebreid worden beschreven. Met de handige plattegrond zijn alle bezienswaardigheden snel en gemakkelijk te vinden.

Impression heeft het grafische ontwerp van het magazine EnkhuizenBoeit ontworpen en in de loop der jaren verder ontwikkeld tot het mooiste magazine van toeristisch Enkhuizen.

De digitale versie van het magazine is hier te bekijken.


Niet gevonden wat u zocht? Kijk hier voor onze diensten!

impression creatieve communicatie werkt onder andere voor: