Impression is gesloten op 25 en 26 mei - In noodgevallen belt u met 06 15010530

Direct contact? Bel 0228 318025

Impression - creatieve communicatie

Persoonlijke Gezondheidscheck

02
Apr

Persoonlijke Gezondheidscheck

Inzicht krijgen in uw eigen gezondheid dat is het hoofddoel van De Persoonlijke Gezondheidscheck. Door middel van een uitgebreide vragenlijst en optionele aanvullende testen krijgt u duidelijk inzicht in uw eigen gezondheid. Deze check is landelijk in Februari groots in het nieuws geweest en heeft in meerdere televisieprogramma’s gezeten, waaronder RTL Late Night en het NOS journaal.

screenshot.pngDe Persoonlijke Gezondheidscheck is ondersteund door verschillende grote partijen, waaronder de Hartstichting, het Diabetes Fonds en de Nierstichting.

Impression heeft vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwikkelen van De Persoonlijke Gezondheidscheck. Dit betrof meerdere websites de volledige huisstijl met verschillende flyers, posters, rapporten en verpakkingsmateriaal.

De website is de afgelopen periode een zeer druk bezochte site geweest. Impression creatieve communicatie was verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp en de techniek achter de website. De website waarbij alle informatie snel en overzichtelijk getoond wordt. De website heeft een volledig responsible design, wat betekend dat de website uitstekend getoond wordt op verschillende apparaten waaronder uw telefoons en tablets.

Niet gevonden wat u zocht? Kijk hier voor onze diensten!

impression creatieve communicatie werkt onder andere voor: