intranet systemen 2017-06-14T09:08:45+00:00
Loading...

intranet voor je organisatie

Wij richten ons al enige jaren op de bouw van Intranet systemen. Deze systemen werken op basis van Concrete5 waar enkele maatwerk modules aan toegevoegd worden. De beheerder van het intranet systeem is enorm flexibel met de opbouw van de achterliggende pagina’s. Veel kan later worden beslist omdat met Concrete5 gemakkelijk kan worden gekozen uit een andere paginaopbouw of een andere kolomindeling. Je beheert je Intranet systeem als het ware of het een normale website is.

 

wat is een intranet?

Binnen een intranet kan je communiceren met je eigen collega’s. Notules, documenten, agenda, mededelingen, foto’s en noem het maar op kunnen allemaal op het Intranet gedeeld worden. Hierbij kan je ook nog kiezen wie wat mag zien. Dit kan per groep of zelfs per gebruiker. Gebruikers zijn in te delen in zelf te bepalen groepen, bijvoorbeeld directie, afdeling A en afdeling B.

Via het Intranet worden dus je eigen medewerkers/collega’s op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen binnen je organisatie wat alleen voor hen van belang is.

wilt u direct meer weten over een intranet voor uw organisatie?

Vraag nu een offerte of meer informatie aan! En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

_

_


Langskomen kan ook altijd! Plan snel uw route en kom een kopje koffie drinken terwijl we uw plannen bespreken.

Plan mijn route >

hier zijn wij trots op!

aansprekende online en offline cases

hier zijn wij goed in!

alles op het gebied om je bedrijf of instelling uit de grijze massa te onderscheiden

Naar het contactformulier >