Is je site nog wel veilig genoeg?

Kies voor veiligheid én vertrouwen!

Als je een website beheert ben je continu bezig met het verbeteren van de website.
Je bent bezig met zaken om de concurrentie voor te zijn.

Een niet onbelangrijke factor in dit geheel is een SSL certificaat.  Het gebruik hiervan wordt namelijk steeds zwaarder gewogen en heeft dus directe invloed op de positie in Google!

Veiligheid voorop!

Het is niet moeilijk om data te ‘ontfutselen’. Zo liggen de gegevens feitelijk op straat omdat de verbinding tussen de klant en de server open ligt. Deze onveiligheid is eenvoudig te voorkomen met een SSL certificaat. De data is versleutelt zodat niemand daar iets aan heeft mocht iemand wel in staat zijn om te ‘afluisteren’. Zekerheid voor de klant en voor jezelf!

HTTPS everywhere

In augustus 2014 heeft Google aangegeven dat het gebruik van SSL ook als ranking factor gebruikt gaat worden. Dit maakt onderdeel uit van Google’s “HTTPS everywhere” filosofie. De afgelopen anderhalf jaar is het gebruik van SSL toegenomen en we constateren dan ook dat Google het gebruik hiervan steeds zwaarder weegt. Gebruik je nog geen SSL certificaat? Dan loop je achter op de concurrentie en dat heeft dus directe invloed op de positie in Google!

Meer redenen om SSL te gebruiken

Interesse gewekt?

Impression regelt graag je SSL certificaat. Wij doen hierbij de voorbereiding, aanvraag, configuratie en de installatie. De kosten hiervoor zijn slechts € 99.- per jaar. Om te voorkomen dat niet elk jaar geinstalleerd moet worden vragen we vaak aan voor 2 of 3 jaar. Dat voorkomt tevens overlap tussen de periodes.

Starten met een SSL certificaat?

Stuur een bericht aan: info@impression.nl of bel met 0228 318025 voor eventueel meer informatie over deze dienst.

By |2018-01-08T09:57:50+00:00januari 8th, 2018|nieuws|0 Comments

About the Author: