Webdesign Medemblik2018-01-04T21:43:03+00:00
Loading...

dé webdesigners in de omgeving van medemblik

Bent u geïnteresseerd in een upgrade van uw bestaande website of een totaal nieuwe website laten ontwerpen? Dan bent u bij Impression aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en onze unieke kracht: Concrete5. Originele, creatieve ontwerpen. Marketing gericht in uw sector en een hoge plaatsing in Google en andere zoekmachines.

 

Voor een goed vindbare én eenvoudig werkende website

Uw website is in deze tijd van groot belang, 90% van uw klanten zal uw website bezoeken voordat ze daadwerkelijk contact met u opnemen of diensten afnemen. Impression is gespecialiseerd in professioneel responsive (geschikt voor alle toestellen) website en webshop ontwerp op basis van WordPress of Concrete5. Samen met u bespreken we uw wensen, verwachtingen en doeleinden, daarna komen wij met een gedetailleerd advies over het juiste besturingssysteem, ontwerp en contentplaatsing.

Impression regelt het hele proces van A tot Z, als het ontwerp is goedgekeurd door u gaat onze technisch ontwerper aan de slag met de programmering. Wanneer alle puntjes op de i zijn gezet nodigen we u uit voor een korte cursus in het gebruikte besturingssysteem zodat u, net als ons, de professional wordt van uw eigen website.

Wij doen meer. Wij zijn Concrete5 specialist.

Na het testen van diverse CMS-systemen (Content Management System) zijn wij enthousiast geworden van Concrete5. Concrete5 is zeer makkelijk in gebruik, je beheerd hier je content niet aan de achterkant van de website, maar direct op de voorkant. What you see is what you get! De geavanceerde bestandsbeheerfunctie, waar je zelf je afbeeldingen kan bewerken, maakt programma’s als Adobe Photoshop overbodig en door de standaard SEO systemen is het niet nodig om extra plug-ins te installeren om bovenaan in de Google zoekresultaten te verschijnen!

Impression geeft u een snelcursus in het gebruik van dit systeem wanneer u ervoor kiest om uw website op Concrete5 te baseren, we leggen uit hoe u pagina’s en nieuwsitems aanmaakt. Hoe u uw content het mooiste kan plaatsen, hoe formulieren en afbeelding ingevoegd kunnen worden met het makkelijke ‘drag and drop’ systeem en nog veel meer. Binnen een half uur staat u buiten als expert van uw eigen website.

Wilt u direct meer informatie over een nieuwe website?

Vraag nu een offerte of meer informatie aan! En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

_

_


Langskomen kan ook altijd! Plan snel uw route en kom een kopje koffie drinken terwijl we uw plannen bespreken.

Plan mijn route >

hier zijn wij trots op!

aansprekende online en offline cases

hier zijn wij goed in!

alles op het gebied om je bedrijf of instelling uit de grijze massa te onderscheiden

Naar het contactformulier >